Mooie start najaarscompetitie

Onder schitterende weersomstandigheden en een lekker nazomerzonnetje werden de eerste dames dubbels gespeeld. 

De banen lagen er bladvrij bij dankzij Roelf Jan die in alle vroegte alle bladeren en takken van de baan geblazen heeft, hulde!

Onze tegenstanders uit Amelte (Assen) stelden voor compact te spelen (geen voor/nadeel en geen derde set) wat achteraf een prima voorstel bleek. De eerste damesdubbel van Hanneke en ondergetekende wonnen we in de 1e set, de 2e ging naar de tegenstanders alsmede de super tiebreak: 8-10. Zus en ik (Anne en Atie) wonnen hun partij, waarna we moesten wisselen van partner. Hanneke met Atie en Anne met mij. Beide partijen wonnen we waardoor de eindstand 3-1 werd. 

Tussen de partijen door genoten we in het zonnetje van de appel/dadeltaart van Anne, heerlijk! Naar eigen zeggen genoot het publiek ook van de felle strijd die geleverd werd 😉

Atie verving Karen , die helaas nog niet mee kon doen i.v.m. haar hiel operatie. We hopen dat ze in oktober weer kan spelen! Atie bedankt voor het invallen en Karen ook via deze weg een spoedig herstel.

A.s. donderdag is onze tweede wedstrijd in Middelstum waar Narda, oud-plaatsgenoot, in zal vallen. Narda woont in Nieuwolda en is weer lid geworden van T.C. Usquert. Welkom bij onze club Narda!

                                                                                                                          Jeanet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.