Competitie uitgesteld naar begin mei

Met de verlenging van de lockdown en de onzekerheid over de situatie in april heeft de KNLTB op 25 februari besloten de start van de Voorjaarscompetitie 2021 voorlopig uit te stellen tot begin mei.

Het animo om competitie te spelen is erg groot, meer dan 30.000 teams hebben zich ingeschreven. Iedereen kijkt uit naar de wedstrijden, het teamgevoel en de gezelligheid. De KNLTB doet er daarom alles aan om veilig en verantwoord binnen de geldende coronamaatregelen een volledige competitie door te laten gaan.

Voorjaarscompetitie

De voorlopige speeldata voor de Voorjaarscompetitie waaraan het damesteam van TC Usquert meedoet zijn: 6 mei, 13 mei, 20 mei, 27 mei, 3 juni, 10 juni en 17 juni. Inhaaldagen: 24 juni, 1 juli en 8 juli.

Uiterlijk 1 maand voor de start van de competitie zal de KNLTB een besluit nemen over de daadwerkelijke start van de competitie begin mei. Mocht een start begin mei door de dan geldende maatregelen toch nog niet mogelijk zijn, dan is er nog een week uitloop naar start in de 2e week van mei of kan gekozen worden voor een aangepaste vorm van competitie met bijvoorbeeld minder speeldagen.

Veelgestelde vragen

Klik hier voor alle veelgestelde vragen en antwoorden over alle vragen rondom competitie, tennis, padel en het coronavirus.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.