Vereniging

Onze tennisclub TC Usquert behoort tot een van de oudste tennisverenigingen van Nederland. De club werd opgericht op 1 augustus 1907.

Hoogtepunten van onze vereniging waren o.a. de vieringen
van het vijftig- en honderdjarig bestaan. Het vijftigjarig jubileum werd onder meer gevierd door het overhandigen van de Bondsvlag door de heer Wilton, de toenmalige voorzitter van de KNLTB, die hiervoor speciaal naar het hoge noorden was afgereisd. Het honderdjarig bestaan in 2007 werd eveneens uitbundig gevierd met o.a. een bomvol jubileumweekend.

Nu, anno 2015, is het nog altijd goed vertoeven op onze hardcourt tennisbanen. Dat betekent altijd spelen: op de bonnefooi, tossen, lessen, met het competitieteam of lekker met het gehele gezin, dat kan allemaal op de banen van TC Usquert!